لیمو - Lemon - لیست دارو ها بانک پزشکان

گروه دارویی

دارو های گیاهی

پیشینه دارو

از بین برنده آکنه. اضطراب را از بین می برد. خاصیت ثابت شده ضد باکتریایی و ضدویروسی لیمو – Lemon روند بهبود آفت را تسریع می کند. افرادی که مسافت های طولانی پیاده روی می کنند، با احساس خستگی می توانند با ایجاد سوراخی روی لیمو با استفاده از نی آب آن را بمکند تا علاوه بر احساس تازگی، از خواص دارویی لیمو استفاده کنند. از بین برنده بوی نامطبوع دهان. روغن لیمو خاصیت تقویت کننده رگ ها را دارد که با واریس مقابله می کند.

موارد مصرف

اسانس پوست لیمو – Lemonحاوی لیمون و فلاونوئید است. دارای خاصیت آنتی اکسیدانی، ضد عفونی کنندگی، ضد باکتر و ضد ویروس می باشد. لیمو برای عفونت ها، تب، سرماخوردگی آنفلوانزا و گلودرد مورد استفاده قرار می گیرد.

عوارض دارو

مصرف لیمو – Lemon در مقادیر غذایی احتمالا در عمده بزرگسالان بی خطر می باشد.
استفاده خوراکی پوست لیمو ترش در مقادیر دارویی ممکن است بی خطر باشد.
مصرف مستقیم اسانس لیمو – Lemon بر روی پوست ممکن است خطرناک باشد. برخی از مردم نسبت به مصرف مستقیم اسانس لیمو حساس هستند. اسانس لیمو می تواند باعث افزایش حساسیت به نور خورشید شود. در صورت مصرف اسانس لیمو، لباس محافظ در برابر نور خورشید استفاده کنید، بخصوص اگر پوست شما روشن است.

هشدار دارویی

اطلاعات کافی در خصوص ایمنی مصرف لیمو ترش در دوران بارداری و شیردهی موجود نیست. بهتر است احتیاط کنید و از مصرف آن در مقادیری بیش از مقادیر موجود در رژیم غذایی اجتناب کنید.

تداخلات دارویی

سوبسترای CYP3A4: برخی از دارو ها توسط کبد تغییر می یابند و شکسته می شوند. آب لیمو ممکن است سرعت شکست دارو ها توسط کبد را کاهش دهد. بنابرین نوشیدن آب لیمو با دارو هایی که توسط کبد شکسته می شوند، ممکن است باعث افزایش اثرات و عوارض جانبی دارو شود.
برخی از انواع این دارو ها شامل موارد ذیل می باشند: کتوکونازول، فکسوفنادین، ایتراکونازول،…

دارو هایی که باعث افزایش حساسیت به نور می شوند: برخی از دارو ها حساسیت به نور را افزایش می دهند. لیمو ترش نیز موجب افزایش حساسیت به نور می شود. بنابرین مصرف همزمان لیمو ترش با این دارو ها باعث افزایش خطر آفتاب سوختگی، بروز تاول و راش در نواحی تحت تماس با نور خورشید می شود. در صورت مصرف همزمان این دو با هم، لباس محافظ در برابر نور خورشید بپوشید.
برخی از این دارو ها شامل سیپروفلوکساسین، آمی تریپتیلین، کوتریموکسازول می باشند.

اشکال دارویی

متن اشکال دارویی